Adakah kaitan antara Kuantum dan Budak Meja Belakang?

Tahukah anda, buku Kuantum berada dalam garis masa yang sama seperti siri Budak Meja Belakang? Cuma kisah tersaji melangkah bertahun-tahun ke hadapan serta bertempat di benua Eropah pula. Kenapa tulis buku melompat ke depan, anda bertanya? Penjelasannya ada. Lain kalilah saya cerita.

Kuantum bukan buku teks fizik, sebagaimana yang ramai sangka. Tetapi senaskhah travelog kembara ilmu sains. Sekiranya anda menggemari siri BMB, saya sarankan juga anda cuba baca Kuantum. Gaya naratif dan roh buku, serupa macam BMB.

Dalam usaha menambah keyakinan anda, saya menjemput kalian membaca ulasan para pembaca bagi mendengar pandangan jujur mereka.

Kuantum boleh didapati di MPH, Kinokuniya, Times Bookstore, Kedai FIXI dan Dubook Store (Popular Bookstore, setahu saya tak masuk). Andai kata stok kedai kehabisan, kalian boleh mendapatkannya terus daripada saya. Naskhah bertanda tangan masih berbaki lagi sedikit.

Alang-alang ingin buat tempahan awal BMB: Pax Americana, apa kata tambah sekali Kuantum ke dalam koleksi? Sesiapa yang dah terlanjur tempah minggu lalu, boleh ammend order. Tiada masalah 🙂

Tanpa pembaca, siapalah penulis. More books to come from your friend, TheMrFlowerman… insyaAllah.

Sebarang komen/pertanyaan?